İçeriden şampiyon bilgilerinde Riot Geliştiricileri şampiyonun tasarım ve kurgusunda karşılaştıkları durumlardan bahsetti.

Geliştirme Ekibi, Rell üzerinde çalışmaya başladığında akıllarda iki çıkış noktası vardı: karanlık bir destek ve tank. Bunlar bir karakter oluşturmak için pek de yeterli değildi. Bu yüzden tasarımcılardan destek aldılar.

“Dayanıklı bir destek oluşturma fikri çok hoşumuza gitmişti. Böyle bir kahraman yapmayalı epey zaman olmuştu. Hatta oyuna getirdiğimiz son tank destek Braum’du,” diyor kıdemli konsept sanatçısı Justin “Riot Earp” Albers. “Ancak, Braum’un aksine, biraz daha karanlık diyebileceğimiz bir geçmişi ve kişiliği olsun istedik. Birkaç farklı fikir denedim ama metali kontrol edebilme fikrini herkes çok benimsemişti. Bunda karar kıldıktan sonra yapmamız gereken tek şey, Rell’in kökenini belirlemekti.”

Geliştiriciler Rell’i geliştirirken en çok “ata geri binme” hareketinde zorlanmış. Şampiyonumuz bir süvari ve korkunç bir destek şampiyonu. Bakalım şampiyonun çıkması ile oyunda nasıl bir etki yaratacak. 


Olm,bune len! Zırh  çalıyor,üstüne kendi zırhı var,üstüne çaldığı zırh kadar hasar veriyor.Eğer iyi oynanırsa,kırılgan Ashe'e şunu söylememiz gerekir:

 "Buralar sana göre değil Ashe.Freljord'a,evine dön!"

Leona kadar kanser bir şampiyon olacak galiba. Ama Leona hala tank kanserlerde bence birinci! Pasifi,Q'su,Ultisi size öyle bir CC uyguluyor ki o süre içerisinde bakkala gidip gelmek mümkün(!)


Yeteneklerin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.



Türkçe oynanışa Dora Stratera Özsoy'un kanalından ulaşabilirsiniz.

Sevgiyle kalın,tilt olmamaya çalışın!👊😋😊